Tuesday, October 6, 2009

SISSY SLUT TRAINING.

THIS IS MY NEW SISSY SLUT TRAINING GAG, IT IS LOCKED ON AND CANNOT BE REMOVED. THE TRAINING GAG FORCES ME TO KEEP MY MOUTH OPEN AND I WEAR THIS FOR A FEW HOURS EVERY DAY, USUALLY WHEN I AM DOING THE HOUSEWORK. I AM ALSO KEPT IN BONDAGE CHAINS, BUT CAN STILL SERVE MY MISTRESS WHILE MY MOUTH IS BEING TRAINED.
THIS IS MY NEW DISIPLINE HOOD, MISTRESS FORCES ME TO WEAR THIS WHEN I HAVE DISPLEASED HER. COMBINED WITH MY NEW SISSY SLUT TRAINING GAG, I AM HUMILIATED AND OBEDIENT TO MY MISTRESS.
MISTRESS KNOWS I NEED A LOT OF PRACTICE TO BECOME A SISSY SLUT AND THERE IS NOT ALWAYS A COCK FOR ME TO PRACTICE ON, SO I MUST SPEND AN HOUR EACH DAY LEARNING TO SUCK PROPERLY ON THE BUTT PLUG.
THE REAL PURPOSE OF THE BUTT PLUG IS TO KEEP MY SISSY HOLE OPEN.
MISTRESS JADE HAS SECURED A RING INTO THE BASE OF THE BUTT PLUG, AND HAS DEVISED A WAY FOR THE PLUG TO BE CHAINED INTO PLACE SO IT CANNOT BE REMOVED. I WEAR THE PLUG FOR SEVERAL HOURS EACH DAY.

MISTRESS HAS ALSO COME UP WITH A SPECIAL 'BINDING' FOR MY SISSY CLITTY, AND THIS PREVENTS ME FROM HAVING AN ERECTION. MISTRESS BELIEVES THAT IN TIME, THIS "CLITTY BINDING" WILL MAKE ME TOTALLY IMPOTENT AND I WILL NEVER BE PERMITTED AN ERECT COCK AGAIN.

SO THERE HAVE BEEN A LOT OF CHANGES RECENTLY FOR SISSY SLAVE LAURA, AND MISTRESS IS DETERMINED TO CONTINUE WITH MY FEMINIZATION, AND TRAINING ME TO BE A SISSY SLUT AND SLAVE.

6 comments:

pansy_Faggotte said...

Dear sissy slave laura, Your Mistress is absolutely wonderful for giving you the discipline that a sissy needs, hopefully you will spending even MORE time in severe bondage ~~ sissy pansy

Sissy_Ashley said...

I love this, you are a fantastic sissy and clearly have a stern and wonderful Mistress.

Helga said...

Sissy laura you need lots of practice so that you can absolutely bondage more.
If you are looking great entertainment just visit gag trainer.

Anonymous said...

dear sissy laura you are sooo lucky for having such a wonderfull mistress i wish i had one like yours

sissy jay xx

Anonymous said...

I wouldn't mind being feminized by a real women. I love wearing ladies clothing. I love wearing pretty dresses along with panties bras slips pantyhose and highheels. I can walk just like a lady with highheels on. I wish I had a real woman to feminize me.

Greg said...

Katelyn keeps objecting to this treatment which makes Jasmine steadily more irritable; she pushes the girl along until they reach a spot Jasmine deems a suitable place to keep her, then she secures her ankles with a ziptie, pulling it tight! Jasmine adds a second ziptie through a chain link in the handcuffs and around the tie already on Katelyn's ankles, putting her in an inescapable hogtie.
Visit Here